Промоцията в Telegram може да бъде полезен инструмент за привличане на първите абонати за нови канали, както и за увеличаване на статистиката за канали с голяма аудитория с цел привличане на рекламодатели. Въпреки че Telegram не налага санкции на канали, които нарушават правилата, услугите за анализ и рекламодателите често наблюдават подобни действия. Ето защо, за да се избегнат проблеми, се препоръчва да планирате промоцията заедно с покупката на реклама.

За да постигнете най-добри резултати от промоцията, е необходимо да привлечете живи абонати към Telegram. Ако вашето съдържание привлече вниманието на реални хора, тогава те ще станат редовни читатели на вашия канал, което значително ще спести от реклама.Освен това можете да използвате няколко метода с бели шапки за набиране на последователи, като покани на приятели, взаимен PR, споменавания в блогове и медии и прехвърляне на трафик от други социални мрежи. Тези методи ще ви помогнат не само да привлечете абонати, но и да увеличите популярността и разпознаваемостта на вашия канал в Telegram.

Защо да получите абонати в Telegram

 • Евтините абонати в Telegram са един от най-икономичните и лесни начини за привличане на аудитория. Средно един потребител ще трябва да плати от няколко копейки до рубла - което е много по-евтино от придобиването на абонати чрез платена реклама, където един потребител може да струва до десет или повече рубли. На https://doctorsmm.com можете да закупите абонати на канал Telegram от 9 рубли за 100 акаунта.
 • Cheating е подходящ както за нови канали, за да се увеличи конверсията на абонатите след рекламна кампания, така и за канали с голяма аудитория, за да показват по-добри резултати при поставяне на реклами.
 • Измамата помага не само за привличане на ботове, но и за реални потребители, които могат да останат във вашия канал, ако харесват съдържанието.
 • Измамването на абонати е отличен инструмент за привличане на потенциална аудитория за минимално време и пари.

Каква е опасността от измама на абонати

 • Акаунтът може да бъде блокиран (въпреки че това се случва доста рядко).
 • Потребителите няма да се доверят на вашите съобщения.
 • Проблеми с репутацията на рекламодателите.

Как безопасно да спечелим последователи

Тези, които искат да привлекат възможно най-много абонати за Telegram без риск от санкции, трябва да следват тези съвети:

 1. Започнете да популяризирате поне 2-3 дни след създаването на канал и добавянето на поне 5-10 публикации. В началото трябва да използвате естествената скорост - не повече от 50-100 нови абоната на ден.
 2. Не се препоръчва да използвате две или повече измамни услуги едновременно. За да избегнете блокиране, трябва да купувате висококачествени артисти.
 3. Не забравяйте за гледанията - те трябва да са равни на около половината от броя на абонатите.
 4. Внимавайте за създаването на съдържание. Направете рубрикатор и разкажете истории, които ще заинтересуват вашата аудитория. Ако пишете изключително вашите текстове и не публикувате повторно други публикации, тогава вашият канал ще бъде по-авторитетен.
 5. Редовност на публикациите. Например новинарски канал трябва да се актуализира няколко пъти на ден, а авторски канал трябва да се актуализира веднъж на ден.
 6. Дайте на потребителите възможността да оставят „реакции“ и коментари. Разработвайте чатове и провеждайте проучвания, за да поддържате лоялността на публиката.
 7. Не забравяйте да купувате реклами и в същото време постепенно да набирате абонати - започнете с 200-300 души и се опитвайте да купувате само висококачествени абонаменти.
 8. Гледайте спешното си отделение - трябва да е възможно най-високо. Тогава ще имате авторитетен канал, който привлича много платена аудитория.

Къде да закупите абонати на Telegram: 12 най-добри услуги

SmmPrime

SmmPrime е легендарна, добре доказана услуга за промоция на smm във всички основни социални мрежи: Telegram, VK, Instagram, Tiktok и YouTube. Основният фокус е върху услугите в Telegram. Сайтът предлага широка гама от услуги за измама на абонати на тази социална мрежа. мрежа: Абонати на живо, Абонати на оферти, Онлайн абонати и други. Има и увеличение на автоматичните изгледи, изгледи, реакции и гласове. Също така искам да подчертая цените на фона на конкурентите - те наистина са много приятни.

Цената за 1000 абонати на телеграма е 40 рубли.

TmSMM

TmSMM е професионална услуга, която ви позволява да купувате абонати за група в Telegram.Той предоставя на клиентите широк набор от инструменти за привличане на аудитория към канали и групи в Telegram. Услугата също така ви позволява да проследявате статистика и да оценявате ефективността от използването на различни маркетингови инструменти. В допълнение, клиентите могат да използват TmSMM, за да рекламират своите продукти и услуги. Осигурява интеграция с много социални медийни платформи.

TmSMM предлага на клиентите пълна гама от услуги за успешна промоция в Telegram. Те са честни относно използването на ботове. Можете да изберете размера на промоцията, нейната скорост, начален час, както и да поставите на пауза или да отмените поръчката. Представителите на сервиза са почти винаги във връзка и предоставят безплатни консултации.

Цена за 100 абоната - от 59 рубли

TapLike

TapLike е инструмент, предназначен да привлича последователи в социалните мрежи. С помощта на Taplike можете да разширите обхвата си, да получите повече харесвания и абонати в Telegram.Услугата ви позволява да купувате до 10 000 абоната на ден. Той също така предоставя различни целеви аудитории като потребители от определени държави, със специфични интереси и предпочитания. Това помага за бързо и ефективно привличане на абонати и постигане на желаните резултати.

Цена на 1 абонат - от 0,49 рубли

Северен панел

Nord Panel е услуга, предназначена за получаване на абонати в социални мрежи като Telegram, Instagram, YouTube, Twitter и др. Помага за увеличаване на популярността на даден акаунт и привличане на повече клиенти. Nord Panel има различни пакети услуги, включително изпращане на съобщения, увеличаване на харесвания, гледания и всъщност абонати. В допълнение Nord Panel предлага висококачествена поддръжка, бързо стартиране и гъвкава система за плащане.

Цена за 1000 абоната - от $0,69

ПриложенияГейзер

В AppsGeyser можете да закупите истински последователи на Telegram на относително ниски цени.При поръчка без препратка към държава цената за 1000 участника е 20$, а за 500 участника от конкретна държава - също 20$. За индивидуални критерии ще ви бъдат предложени специални условия в лична кореспонденция с рускоезичен мениджър. Измамата в минимални обеми отнема от няколко часа до няколко дни.

За да купите абонати, отидете на бота за търговия AppsGeyser в Telegram и попълнете заявление. Ще получите инструкции и съвети за покупката, както и четири опции за взаимодействие: закупуване на абонати от конкретна държава ($20 за 500 членове), закупуване на абонати без географска препратка ($20 за 1000 членове), неограничен месечен абонамент или индивидуално приложение чрез мениджър. След като изберете някоя от първите две опции, автоматично създавате заявка за обем и сума на поръчката. Ако изберете първата опция, ще трябва да изберете държава, брой абонати, да изпратите връзката към канала и да изберете метод на плащане.След това ще получите подробности за плащането и ще можете да наблюдавате нарастването на броя на абонатите на канала.

ДокторSMM

DoctorSMM е автоматизирана система за привличане на абонати в социалните мрежи. Използвайки тази услуга, можете да ускорите процеса на получаване на абонати за профил в социални мрежи като Instagram, YouTube, Facebook, Twitter или канал в Telegram. За да направите това, потребителят трябва просто да се регистрира в системата чрез личен акаунт и да настрои условията за задачата. Услугата автоматизира процеса на привличане на абонати, предлагайки на потребителите набор от бонуси и отстъпки. Doctor SMM предлага на потребителите широка гама от пакети, които могат да бъдат съобразени с индивидуалните нужди и предпочитания. Това дава възможност да изберете идеалния пакет за получаване на абонати и постигане на дългосрочни цели.

Цена за 100 абоната - от 6 рубли

като на шефа

Bosslike е борса, където можете да получите желаните индикатори в социалните мрежи и да печелите пари за прости задачи.Например, 1000 абонати могат да бъдат закупени за 250-300 рубли. Освен това можете да навиете изгледи. Заплащането за работа се извършва в точки, цената на една точка е приблизително 0,025 рубли.

Просто

Prostospec.rf предоставя услуга за измама на руски абонати. Можете да направите поръчка от 10 бр. Максималният брой е 50 хиляди, но този брой е предназначен за доста стари канали на Telegram. За нови акаунти услугата препоръчва поръчка от 10 до 20 хиляди абонати.

Vktarget

Vktarget е популярна услуга, която предлага закупуване на последователи в Telegram и други социални мрежи. Работи на принципа на борсата, при която изпълнителите се абонират срещу пари. Цената на абонамента започва от 0,36 рубли. Плащането е лесно и бързо, точно като в онлайн магазин.

PRtut

PRtut е популярна платформа, където можете да купувате абонати в Telegram и други социални мрежи.Услугите се предлагат на достъпни цени, а изборът ще зависи от клиента: реални абонати или неактивни акаунти (ботове). За потребителите се предоставят гаранции до 90 дни, като стартирането на процеса започва моментално. Растежът на абонатите расте плавно и естествено и процесът е безопасен.

Цена за 1 абонат - от 0,09 RUB

Avi1

На Avi1 можете евтино да добавяте абонати към публични или частни канали или групи в Telegram. Можете да избирате от живи абонати от Русия, САЩ и други страни или евтини ботове. Avi1 предоставя гаранции за почти всички видове предлагани услуги. Можете да направите поръчка без регистрация и предоставяне на лични данни. Всичко ще отнеме не повече от 5 минути.

Цена за 1 абонат - от 0,18 рубли

Евтин SMM

На Lowcostsmm (Lowcostsmm.com) можете евтино да получите абонати за публични или частни канали или групи в Telegram. Можете да избирате от живи абонати от Русия, САЩ и други страни или евтини ботове.Сервизът предоставя гаранции за почти всички видове предлагани услуги. Можете да направите поръчка без регистрация и предоставяне на лични данни. Всичко ще отнеме не повече от 5 минути.

Цена за 1 абонат - от 0,09 RUB

Morelikes

Morelikes предлага увеличаване на абонатите и гледанията в Telegram с възможност за избор на скорост на задачата. Можете да поръчате от 100 абонати или гледания. Има добра система за отстъпки за дистрибутори.

Цена за 100 абоната - от 35,1 рубли

Smmlaba

SMMlaba се позиционира като услуга, която ще ви помогне бързо да популяризирате Telegram. Собствениците на няколко хиляди акаунта, събития и проекти често използват този инструмент. Има удобен интерфейс и ви позволява да получите желания резултат след няколко часа. Услугите са достъпни след натискане на бутона "поръчай" . За да рекламирате бързо, избягвайте грешки като публикуване на обидно или нежелано съдържание, качване на реклами и продажба на огнестрелни оръжия.

Цена на 100 абоната - от 8 рубли

Как да получите абонати в Telegram безплатно

Офертите или изпълнителите се абонират за канали в Telegram, за което им се присъждат точки. Съответно, можете сами да станете такъв изпълнител и да харчите приходите си директно в системата, без да теглите пари.

Вярно е, че за да получите 1000 абоната безплатно, трябва да отделите много време. Можете да използвате услугите Bosslike, Vktarget и VKserfing, за да получите абонати безплатно.

Кои методи за измама на абонати не работят

Методи за измама на абонати в Telegram сега не работят, като например:

 • публикуване в каталози
 • спам
 • използване на ботове на Telegram.

Telegram реагира много строго на подобни действия, те носят малка полза и носят големи рискове.

Изводи

Използването за измама на абонати за Telegram е доста спорно. Ако искате да продавате реклами, тогава този метод може да ви помогне. Но трябва да запомните, че измамата може лесно да бъде проследена. Ако популяризирате бизнес, тогава този метод може да бъде полезен за привличане на реални потребители, но само в началните етапи на промоцията. Не трябва да прибягвате до измама, когато броят на абонатите достигне 2-3 хиляди. В Telegram разпознаването се постига само чрез споделяне, като качеството на публикуваното съдържание е от ключово значение. Именно върху качеството на съдържанието трябва да се фокусирате на първо място.

Категория: