Когато решавате да закупите криптовалута Avalanche за рубли от портфейл QIWI, трябва да сте наясно, че ботовете на Telegram и лицата, участващи сами в обмяната на валута, е малко вероятно да предложат помощ при организирането на такава транзакция. Това дори е добре, защото тези методи на обмен се считат за най-рисковите. Що се отнася до P2P сайтовете, може би тук ще се появи подходяща оферта, но ще трябва да прекарате много време в търсене или чакане.

Най-често срещаните и ефективни начини за закупуване на Avalanche за рубли от портфейл QIWI са крипто борси и електронни обменници.Сред последните има фалшиви услуги, като се свържете с които хората губят преведените пари. Но е лесно да ги заобиколите. Ако изберете изпълнител на портала www.bestchange.ru, който постоянно следи надеждни обменници и изгодни обменни курсове, напълно ще елиминирате дори незначителни рискове.

Тук на потребителите се предлагат онези изпълнители, които успяха да докажат своята честност, което се потвърждава от отзивите на техните клиенти. Можете безопасно да работите с всяка услуга без страх.

Остава да решим кое е по-добре - да купим Avalanche на крипто борса или чрез електронен обменник. За да разберете това, трябва да проучите характеристиките на всяка опция.

Купуване на Avalanche на крипто борса

Нека незабавно посочим, че предимствата на обмена на криптовалута включват сигурността на сътрудничеството. Но сега знаем къде да търсим надеждни обменници. В същото време, когато работят с крипто борси, потребителите могат да срещнат следните трудности:

  • платформата, от която лицето работи, не поддържа попълване на сметка чрез портфейл Qiwi (в рубли);
  • крипто борсата приема горните активи, но взема голяма комисионна за депозиране на средства в баланса. Може да варира от 1,5 до 7%;
  • мъж избра нова крипто борса, с която все още не е работил, за да направи размяна. Той ще трябва да мине през регистрация, проверка, вероятно на няколко етапа, а това е много време;
  • за да купи Avalanche, потребителят трябва да създаде поръчка. Процедурата може да бъде трудна, ако човек току-що започва да работи с крипто борси. Освен това изпълнението на поръчка понякога отнема много време;
  • ако потребителят планира да съхранява криптовалута в портфейл на трета страна, след обмена ще е необходимо да се организира изтеглянето на активи.

Сътрудничеството с борсите за криптовалута може да бъде продължително, неизгодно и доста сложно. Затова много интернет потребители избират електронни обменници.

Характеристики на работа с електронни обменници

Обменните услуги предлагат на клиентите обмен на рубли от портфейла Qiwi към Avalanche по текущи курсове, с ниски комисионни, при липса на строги ограничения. След като прегледате офертите на портала за мониторинг, ще можете да се уверите в това лично. Щраквайки тук, ще видите колко услуги Avalanche (AVAX) предлага да закупите за рубли от портфейл или карта QIWI и при какви условия. Остава да изберете най-подходящата оферта, да сключите сделка.

Що се отнася до обмена на валута чрез електронни обменници, той се оказва възможно най-прост и бърз. Отивате на уебсайта на избрания доставчик на услуги, четете правилата, попълвате, потвърждавате и плащате заявлението и скоро ще получите необходимата сума Avalanche към вашия портфейл за криптовалута. Сделката ще бъде успешна, ако следвате тези прости съвети:

  • внимателно проучете правилата и се придържайте към условията, които са посочени там;
  • внимателно попълнете заявлението, за да избегнете грешки, платете го в срока, определен от правилата;
  • прехвърлете на обменника толкова рубли, колкото е посочено в приложението.

Това е всичко, което е необходимо за успешен обмен.

Няма да има проблеми с превода на рубли. Както е отбелязано на страницата www.bestchange.ru/wiki/article-qiwi.html, можете дори да направите превод чрез мобилното приложение Mobile Wallet, като изпратите RUB в баланса на обменника. Системата Kiwi като цяло е много функционална. Той предоставя на потребителите много различни опции, което прави възможно най-лесно използването на предоставените опции. Ще бъде лесно да прехвърляте средства.

Категория: