Електронни брави са инсталирани в много заведения за настаняване, около 20-30% от руските хотели вече имат тези устройства. В много заведения те се превърнаха в основа за създаване на ефективна система за контрол на достъпа в хотела https://hsu.systems/, помогнаха за оптимизиране и автоматизиране на работните процеси, повлияха положително на репутацията и дори подобриха дизайна. Но как да изберете правилните електронни брави за вашия хотел, когато на пазара има много модели и производители? Ние говорим за всички тайни на избора в тази статия.

Организиране на система за контрол и управление на достъпа

На първо място, ключалките трябва да помогнат за организирането на висококачествена и ефективна система за контрол на достъпа за хотел https://hsu.systems/solutions/hotels/, което повишава сигурността в заведението. И така, ключалките ви позволяват удобно да разграничите достъпа:

  1. Гостът получава карта, която ще отваря помещенията само в дните, за които е платил. Той трябва да има достъп до стаята, фитнес залата, спа центъра, паркинга и плажа, както и други общи части и съоръжения.
  2. Администрацията получава безплатен достъп до всички зони.
  3. Персоналът получава карти, които дават достъп през работно време (смени/часове) до помещенията, от които се нуждае за работа.
Как изглежда електронната брава

Енергийна ефективност

Бравите трябва да използват възможно най-малко енергия, в противен случай батериите ще трябва да се сменят твърде често и това ще струва доста пари. Обикновено евтините брави консумират много енергия, имат 4-6 батерии, които трябва да се сменят поне веднъж на 1-3 месеца.

По-скъпите устройства бързо ще се изплатят чрез проста и евтина поддръжка: те имат само 1-4 батерии, които ще трябва да се сменят не повече от веднъж годишно.

Безопасност и надеждност

Изберете електронни брави за хотели https://hsu.systems/products/electronic-hotel-locks/ изработени от твърди издръжливи сплави - месинг, стомана. Ще бъде невъзможно да ги отворите, да ги изстискате. И те също могат да бъдат безопасно измити по всякакъв начин, обработени (от значение за пандемията от коронавирус) - те няма да се влошат от това.

Бравите трябва да осигуряват високо ниво на сигурност, изберете устройства с функция "Антипаника" . Гостът ще може да отвори устройството отвътре без карта с ключ в случай на спешна евакуация.

Посочили сме само най-важните критерии и правила за избор на най-добрите електронни брави за хотел. Но в действителност, разбира се, има много повече. Обърнете се към доверени доставчици, изберете правилното оборудване, което ще издържи много години.

Категория: