Въпрос:

Защо, когато преместя една снимка на друга, тази снимка (която премествам) става малка и не се уголемява , какво правя грешно?

Изяснявам. Когато искам да сменя фона на снимка, една снимка е моя, а фонът, който искам да направя, е снимка от интернет и когато преместя този фон на моята снимка, тази снимка става малка, вероятно е този формат или нещо друго, защото това не се случва с други снимки. Но много ми хареса снимката, че става малка и я искам, а това му се случва.Може би някои настройки във Photoshop или нещо друго?

Отговор:

Ирина, настройките на Photoshop не могат да помогнат тук. Факт е, че снимката, която се мести, е с по-малък линеен размер от тази, към която се местите.

Когато и двете снимки са отворени във Photoshop, те изглеждат приблизително еднакви, Photoshop просто намалява размера на дисплея на голяма снимка, така че да се побере в работния прозорец на програмата. Погледнете мащаба на дисплея, той се показва в горния ляв, както и в долния ляв ъгъл на фотодокумента. Погледнете снимката, виждате ли числото 100% долу вляво и горе? Това е скалата:

Вашата стойност е очевидно под 100%. Прочетете повече за мащаба на показване на изображението тук.

Да, ако искате да видите снимката в действителния й размер. тези. мащабиран до 100%, щракнете върху документа и натиснете Ctrl+Alt+0 (нула).

Какво може да се направи тук - трудно е да се каже, ако не виждате самите снимки. Първото нещо, което идва на ум, е да намалите голямата снимка приблизително до размера на по-малката. Прочетете повече за увеличаването и намаляването на изображения тук.

Второ е да опитате да намерите същата фонова снимка, но по-голяма, като използвате търсенето на изображения в Google. Вероятността за успешно търсене е висока.

Категория: