Въпрос:

Как да променя езика от френски на руски в Adobe Photoshop CS6

Отговор:

Това може да стане само ако при инсталирането на Photoshop е използван руски език.
Отидете в папкатаC:Program FilesAdobeAdobe Photoshop CS6Localesи вижте дали има папка тамru_RUАко да, тогава отидете по-нататък по пътяC:Program FilesAdobeAdobe Photoshop CS6Localesru_RUSupport Filesи преименувайте файлаtw10428 .dat.oldдоtw10428.dat

В папкатаC:Program FilesAdobeAdobe Photoshop CS6Localesfr_FRSupport Filesпреименувайте файлаtw10428.datнаtw10428.dat. стар , след което рестартирайте програмата.

Ако нямате папкаru_RUнаC:Program FilesAdobeAdobe Photoshop CS6Locales, тогава вашата сборка на Photoshop не поддържа руски

В този случай има възможност да използвате програма за кракване, но азсилно не препоръчвам да правите това, т.к. възможно е след това Photoshop да работи неправилно и освен това обикновено такива кракери имат занаятчийски превод.

В този случай изтеглете рускоезичната версия на Photoshop от торенти (пълни с многоезични версии с опции за превключване на език) и преинсталирайте програмата.

Освен това има още една опция, това е инсталирането на езиковия инсталатор на интерфейса за Adobe Photoshop, но този метод е подходящ само за версията CS6. Можете да видите и изтеглите програмата за инсталиране на езика на интерфейса на тази страница.

Категория: